Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2016 10:21 - Моят опит с номерологията
Автор: margiv Категория: Лични дневници   
Прочетен: 783 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Мечтата на човек да надникне в „бъдещето”, за да види какво го очаква там, много често си прави шега с нас image;) Има много методи и аз наскоро се докоснах до номеролагията.От години, наблюдавах този”игра” без желание за включване и сега явно бе дошъл момента да надникна и преживея това, което както и да го погледнеш си е преживяване на дуалността . Желанието за контрол над ситуацията винаги е продиктувано от страха. В „бъдещето” има варианти, които можем да изберем водени от желанието да се изследва даден аспект, но ние решаваме чрез кой фрагмент от дуалността да го направим, добро-лошо, здраве-болест и т.н., което се явява продукт на мисълта и после като следствие от личната ни вибрация.Тя не се влияе от типичните за Ню Ейдж повтаряне на положителни утвърждения, защото ако като хипопотам си се потопил го гуша в кал и повтаряш, че калта не е кал, а светлина, няма как да излезеш от калта. Нещата са много по-дълбоки.

Та да се върна на номерологията, там се тълкуват цифри, сбор от цифри по някаква формула на компонентите на дуалността т.е. времепространството. Така неминуемо се създават филтри и ограничения, като това е „добре”, а това „не”. Превръщането на нещо във формула веднага те откъсва от мига и вместо да го сътворяваш, следваш някакъв модел, „разгадаваш код” , за да не сбъркаш някъде, а всъщност преживяванията са ядрото на живота,освен това се прави една сглобка от някакви цифри, НО НЕ ВСИЧКИ, ангажира се ума и се убива творчеството.
Не ме разбирайте погрешно, убедена съм, че всичко около нас има значение и може да се изрази чрез цифра, която се получава от мястото, къде сме се родили, от датата на която сме се родили, от датата на моята майка и баща, от тяхното място където са се родили, от координатите на родилния дом, от акта за собственост на родилния дом, от датата на придобиване на тази собственост, от ЕГН на родителите ми, на лекаря, на сестрите, които са ме израждали,GPSкоординати, от името което нося и така нататък и така нататък … безкрай цифри, които ще определят кода на моята съдба. Но може ли човек да има всички тези данни и изобщо да съобрази всичко, за да изкара накрая цифра, която да я разтълкува, като такава и такава?!!Получава се нещо частично, някакъв фрагмент от цялото, което вече е различно още в следващия миг. 
ДА НЕ ГОВОРЯ КАКВО ПРАВИ ЕДНА „ЛОША” ПРОГНОЗА ЗА ЕДИН ЧОВЕК ПОВЯРВАЛ В НЕЯ, ТЯ СТАВА НЕГОВ ИЗБОР И ПОСЛЕ ЛЕКАРЯ/АСТРОЛОГА/НОМЕРОЛОГА/ЕКСТРАСЕНСА и Т.Н, КАЗВА” АЗ НАЛИ ТИ КАЗАХ”.
Ума иска да поддържа тези формули, изчисления , за да е „сигурен”, че не греши и докато се „страхува” да не сбърка. Е ясно какво се случва, човек живее по шаблон, защото днес ето не трябва да се прави това или онова, да се „предпази”. И какво от това ако се направи, нали сме тук за да преживяваме, да „плуваме” в живота и освен това изобщо не сме длъжни да направим този „лош” избор. Можем с цялата си убеденост да кажем „НЕ не искам, край”, а не да стоим на „брега” с калкулатор в ръка и после да каже”Абе аз не направих това или не отидох там и там и не преживят това, защото личната ми прогноза не беше добра”. Уаууууууууууууу какъв страх и липса на довери в Духа, който между впрочем, ще се подчини на вашия страх и ще направи точно това, от което се страхувате, защото енергията, която сте вложили там е точно таква!!!!!!!!!!!!

P.S.Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна. Това е само и единственомоето мнение и аз не ангажирам с него другите участници в „играта”. 
Ако ви е нужна илюстрация на казаното, погледнете картинката, виждате ли колко много „врати” има във всеки един миг image:) Вие коя избрахте image;)




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. katara - mar4e,на кого го пишеш това упр.по граматика..
26.10.2016 20:21
надали има и 5 % зомбиран народ,който
чете ,пък и си смята с калкулатор ...Бъдещето...
доста смешно ми прозвуча...
извинявай...
цитирай
2. margiv - katar4e, смей се смей се , няма лошо, вещите казват, че било за добро ;)
28.10.2016 17:21
katara написа:
надали има и 5 % зомбиран народ,който
чете ,пък и си смята с калкулатор ...Бъдещето...
доста смешно ми прозвуча...
извинявай...

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: margiv
Категория: Поезия
Прочетен: 629242
Постинги: 425
Коментари: 234
Гласове: 762
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930