Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2014 15:33 - Нашият уникален Енергиен Еталон може да излекува живота ни
Автор: margiv Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1207 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.06.2014 07:01


Нашият  уникален Енергиен Еталон може да излекува живота ни

 

 

Спомняте ли си  филма „Матрицата”, когато Нео видя детето да огъва лъжицата и то му каза „Не се опитвай да огънеш лъжицата, осъзнай истината! Няма лъжица.Огъваш се ти!”

 

Вече всички знаем, че тялото ни не е само физическо и много опростено, за да навлезна в темата, ще кажа, че нашите мисли, емоции, чувства от емоционалното ни и ментално тяло, буквално се копират върху етерното/ квантовото  тяло, а то от своя страна дава отпечатък върху физическото ни тяло. Тъй като живеем в материално измерение, то физическото ни тяло,  отразява  всяка хармония и дисхармония и тя се отпечатва там.Това са така наречените болести, а също и радости  и всички  аспекти от нашия живот. Всеки един от нас още на пръв  поглед може да види дали човека срещу него е щастлив, влюбен, да види и усети неговото благоденствие. Нашите мисли и чувства формират нашия свят и буквално го пренасят в материята, за да се  извърши този процес на „огъване”.

 През всичките си животи ние се стремим към разширение на съзнанието, независимо дали го осъзнаваме или не. Всички тези търсения имат една посока и тя е навътре, защото нашия външен свят е отражение на нашия вътрешен свят.

Нашето Съзнание отразява самите нас. Всеки ден то се разширява и Е там, където Е. Ако си птица  поставена  в клетка, ти пак ще летиш, но само за миг  ще разтвориш криле и ограничена от клетката ще ги прибереш. Ако излезеш от нея  в небето пак ще летиш, в началото в кръг около клетката, после ден след ден ще увеличаваш кръга и един ден ще разбереш, че нищо никога не те е спирало освен собственото ти незнание и породените от това страхове. Тогава ще  полетиш на воля.Същото се случва и с човешкото Съзнание .

Тук на Земята ние сме една от нашите проекции на Съзнанието ни. Мислех си, а къде е нашия оригинал, как се случва да живеем така, както живеем?!Това  пак е навътре, отвън е прожекцията, киното.

Изучавам  материалното и нематериалното и  с всяко знание отварях поредната врата и разбирах колко малко знам. Тъй като не знам какво не знам, ще ви кажа какво знам и мога. Мога да работя на квантово ниво и тъй като  тялото в  основата си е  атоми и молекули, една материализирана  енергия, това се оказа и в основата на това знание.

Казано е  „И създаде Бог човека по негов образ и подобие” и неговия син Исус добавя„... и повече от мен ще можете”.

Вечният въпрос е как да се случи това?!Нима сме толкова беззащитни и оставени на произвола.

И тогава дойде знанието за  нашия оригинал, който нарекох  ЕНЕРГИЕН ЕТАЛОН,  за по-кратко ЕЕ. Защо, ЕЕ?! Защото всичко е енергия,  всяка материя е концентрирана енергия, съставена от атоми и молекули и има съзнание. И ЕЕ  е уникален за всеки един човек. Той е носител на цялата информация свързана с нашето съществуване.ЕЕ ежесекундно се копира върху нашите клетки.Но! Колкото повече е ограничено нашето Съзнание, толкова повече човек допуска да живее в страха, в липсата на хармония и това материализира. Болестите, алкохола, наркотиците, силни външни въздействия  и много други, буквално ни разминават с нашия ЕЕ.

Представете си силата, мощта, която на секундата може да стори буквално чудо ако съзнателно извикаме този  ЕЕ  и насочим неговото действие.

Хармонизирането ни с ЕЕ, ще хармонизира и живота ни. Ще центрира и централната точка на тороидното поле  на сърцето. Точката на пресичане на тороидното поле на сърцето, тази централна точка, в седствие, стрес, силен страх, тъга, рак, наркотици, алкохолизъм, силни външни влияния и много други фактори, може да се измести и потока да смени ъгъла си. Сърцето е най-мощния електромагнитен трансформатор и всъщност е мястото, от където се изпраща импулса за материализиране на мисълта. От там като на 4D филм се прожектира нашия живот. Ако има преместване на тази точка или промяна на ъгъла на преминаване,  потока се изкривява/разбалансира  и това се отразява на всичките ни тела и на целия ни живот започва да отразяват това. Ако сте болен и търсите лечение  много често няма да се получава търсения ефект. Тялото ви е настроено по тази енергийна матрица и всъщност то е перфектно спрямо нея. То не възприема себе си като излязло от баланс и когато вие му нареждате да се балансира и хармонизира, то всъщност го прави по начина, по който това му е зададено от електромагнитния поток. Трябва да се центрира отново тази Централна точка и вие да се центрирате там, да се обърне перспективата, да стане център на вашата Вселена.

Бяха ме учили да се заземявам в Майката Земя в началото от Коренна чакра, после някой каза „Не, не от там, заземявай се от Сакрална чакра”. Получи се една пълна каша,  мина време и тогава дочух моя вътрешен глас да ме насочва към Сърдечна чакра. Ами да, толкова е просто, тя е разделителя между т.н. долни три чакри, които ни свързват със Земята и горните три основни, които ни свързват с висшите измерения на съзнанието.Тогава започна едно рисуване на цветето на живота с център моето сърце -от моето сърце заземявам в сърцето на Майката Земя, връщам в моето сърце  и пак от там заземявам в сърцето на Създателя на Всичко което Е и връщам енергията отново в сърцето си и така във всички измерения. Сменям перспективата АЗ СЪМ ЦЕНТЪРА НА СВОЯТА ВСЕЛЕНА.

Мисля, че еднопосочното заземяване само в Земята ни прикрепва стабилно към това измерение, фиксира ни Тук и Сега, а ние един ден искаме да си тръгнем от тук, когато свърши обучението, та кой иска да учи само до 7-ми клас?!

 Чрез работа с ЕЕ, могат да се осъзнаят таланти, да се разгърне творческия потенциал, да осъзнае мъдростта дадена ни и носена от всички  нас.

Представата на човек за неговата лична перфектност обаче, едва ли има нещо общо с истината на вашето Аз Съм, на вашите Висши Съзнание, Душа, Дух. Той може да преобрази живота на човек доста драстично и трябва да знаете със сигурност дали искате това или предпочитате да карате по-леко.

Може спокойно да се нарече ускорител на собствената ви еволюция.

Знам, че ЕЕ, може да лекува  рак, тъй като рака  е дефект в ЕЕ, неконтролируемо разрастване на нетипични клетки.

А дали ще помогне на всеки?! Да, какъвто и да е плана на Душата, дори да си тръгне от това измерение, ще помагне за отвъдното пътуване.

Но.Има едно но. Ако човек продължи след това да живее по своите стари модели, нещата могат да се върнат обратно.

И още нещо, вибрацията която създава този ЕЕ,  създава и активира  нашето Светлинно тяло и всеки от нас ще си тръгне от тук  със свой собствен уникален”кораб”.

Всичко това е едно много опростено представяне, тъй като думите не могат да обхванат многоизмерността на процесите. Всеки един от нас има собствен  уникален вътрешен път и аз пожелавам на всички ви, приятно пътуване.

 

 ...и  когато Нео видя детето да огъва лъжицата, то му каза „Не се опитвай да огънеш лъжицата, осъзнай истината! Няма лъжица.Огъваш се ти!”...

 

Маргарита Харизанова

harizanova@gbg.bg

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: margiv
Категория: Поезия
Прочетен: 622517
Постинги: 425
Коментари: 234
Гласове: 762
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031