Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2014 11:16 - Централната точка на тороиднoто поле на сърцето и благоденствието
Автор: margiv Категория: Лични дневници   
Прочетен: 218 Коментари: 0 Гласове:
0



  Съществуваме едновременно в тази и в много други реалности.Ключът към тези съществувания е съзнанието, колкото повече се разширява, толкова повече реалности стават достъпни за нас и можем да бъдем  в тях. Също така съществуват различни нива на светлината,  а тя  ражда образа.

image


Точката, в която тороидните полета на сърцето се пресичат е централната точка на тороидното ни поле, там се раждат образите, тя е портала между световете, между различните нива на съзнание. Там могат да се извършат промените, ако желаем това, в който и да било аспект от живота. Случва се  нещо като компютърна симулация и нашите мисли, емоции, убеждения, настройват светлината така, че тя да отговаря на тях. Ние буквално прожектираме филма наречен живот, в който играеме главна роля поставени в тази „реална” обстановка. Непрекъснато имаме предизвикателства , които ни карат да преживяваме всичко, което ни е зададено или мине през главата ни на принципа на уникалноста. Няма две еднакви преживявания, няма два еднакви живота, няма дори два еднакви мига. Ако си представете главния компютър на една компютърна мрежа и там има програма, която изпълнява мислите и емоциите и така ги превръща в реалност, то вие можете да зададете нов алгоритъм на вашия живот и така да промените аспекта, който искате.С вяра да наредите как да работи за вас, какво искате да преживеете. Около нас много неща ни заслепяват, така че да не можем да мислим така както усещаме и това ни объркава, измества намеренията. Например искаме пари, но толкова затъваме в емоцията, че  ги нямаме, че получаваме точно това- нямане. Магията е в усещането на благоденствие и това е излизане от дуалността.Същото е и със здравето, дали ще мислиш за болест или за здраве, това предполага страх от болест и привличането й . Имайки вяра в съществуването си и любов, тогава всичко в живота ви ще отразява това.
 Това е илюзия. Съзнанието ни е програмирано да виждаме и усещаме нещата така. Ето какво пише в Уикепедия за компютърна симулация, мрежа, холография, лазер: Компютърната симулация е вид приложен софтуер, работещ на един или множество компютри, свързани в компютърна мрежа, с който се симулира абстрактен модел на определена система. Компютърните симулации са станали важна част от математическото моделиране на много естествени системи във физиката, астрофизиката, химията, биологията, както и на обществени системи в икономиката, психологията, социалните науки и инженерството. Терминът „моделиране“ се отнася до процеса на развитие на математическо представяне на обекта на модела, докато терминът „симулация“ касае по-скоро обработването на информацията чрез алгоритми и изчислителни процедури за решаване на математическите уравнения, произлезли от модела — т.е. компютърната симулация на една система е нейното представяне чрез задействането на модела. Холографията (на гръцки: Όλος-holos — цял + γραφή-graphe — пиша) Метод, позволяващ да се запише и възстанови напълно вълновия фронт на вълна, разсеяна от обект, както по амплитуда,така и по фаза. Тя е науката, която се занимава със създаването на холограми – форма на изобразяване, която позволява записването и възпроизвеждането на триизмерни образи с помощта на лазер. Лазерът (на английски: laser — light amplification by stimulated emission of radiation) е източник на монохроматична, кохерентна, насочена светлина, тоест лазерът изпуска тънък, добре насочен, кохерентен сноп с постоянна дължина на вълната (еднакъв цвят), постоянна фаза и голяма яркост, за разлика от некохерентните източници като електрическите крушки, които излъчват вълни в почти целия електромагнитен спектър и във всички посоки. Принципът на действие на лазера е комбинация между квантово-механични и термодинамични процеси.    



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: margiv
Категория: Поезия
Прочетен: 627994
Постинги: 425
Коментари: 234
Гласове: 762
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930