Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2014 09:01 - Централната точка на тороиднoто поле на сърцето и здравето
Автор: margiv Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1112 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.05.2014 09:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Физиката като лечител.
Централната точка на тороиднoто поле на сърцето и здравето
Точката на пресичане на тороидното поле на сърцето, тази централна точка, вседствие, стрес, силен страх, тъга, рак, наркотици, алкохолизъм, силни външни влияния и много други фактори, може да се измести и потока да смени ъгъла си. Сърцето е най-мощния електромагнитен трансформатор и всъщност е мястото, от където се изпраща импулса за материализиране на мисълта. Ако има преместване на тази точка или промяна на ъгъла на преминаване,  потока се изкривява/разбалансира и това се отразява на целия ни организъм и на целия ни живот. Всичко в него, всички негови аспекти започват да отразяват това. Ако сте болен и търсите лечение и с неконвенциални методи, много често няма да се получава търсения ефект, а също и официална медицина не помага, но за сметка на това пиете по шепа хапчета. Тялото ви е настроено по тази енергийна матрица и всъщност то е перфектно спрямо нея. То не възприема себе си като излязло от баланс и когато вие му нареждате да се балансира и хармонизира, то всъщност го прави по начина, по който това му е зададено от електромагнитния поток. Трябва да се центрира отново тази централна точка, за да се обърне перспективата. Това може да се отнася и до другите разбалансирани аспекти на живота ви.

image А това е моята, малко нескопосана рисунка, която чертаех, докато получавах информацията.   Това знание дойде при мен, а после както често се случва, намерих и това в интернет . http://assemblagepoint.hit.bg/index.htm Тъй като нищо не се случва случайно, а  преди време преминах през силен стрес и  през онкологични заболявания, реших да проверя тази своя точка и да я центрирам, ако се нуждае от това.За целта, в сайта, който представя този метод се използва уред. Сакралното пространство на сърцето ми е познато като усещане и не само. Аз използвах силата на мисълта си и наредих на моето Съзнание да направи нужните корекции и да възстанови центрирането. И това се случи.


image Рисунките са взети от гореспоменатия сайт. Ако преди време сте чели един мой материал”Наклонената кула в Пиза, поддържа изкривеното съзнание на хората”, ще споделя, че всъщност изкривяването на тази точка в мен е довело до това мое усещане. Както се казва „На крива ракета, космоса й крив”. Реших да споделя всичко това с вас, тъй като много често искаме да сменим даден аспект от живота си, а той упорито не се поддава, въпреки смяната на убежденията и какви ли не други похвати. Разбира се, това че имате дисбаланс в някой аспект на живота съвсем не означава, че тази ваша точка не е центрирана. Знанието е най-висшата магия, сляпото пренасяна на чужд опит върху себе си, може да е опасно за вашето здраве.Твоята истина това си ТИ. Маргарита Харизанова harizanova@gbg.bg



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: margiv
Категория: Поезия
Прочетен: 628018
Постинги: 425
Коментари: 234
Гласове: 762
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930